033 - 286 3002
info@hek-sanitair.nl

Over Hek Sanitair

 

Het team van Hek
 

Installatiebedrijf G. Hek is uw totaalinstallateur! Ons team bestaat uit zo'n 20 enthousiaste en vakbekwame medewerkers.

 

Gegarandeerd goed!
 

Onze kracht ligt in ons totaalaanbod (alles-in-één concept). Wij werken zowel aan nieuwbouw als aan renovaties voor de particulier markt, maar ook voor de zakelijke klant. Wij bedenken voor vrijwel iedere uitdaging een passende oplossing. Op een eigentijdse manier voeren wij een grote diversiteit aan projecten uit. Maatwerk is voor ons beslist geen probleem.

 

Elk project draagt bij ons een unieke naam, namelijk die van u! Bij ons bent u dus geen nummer. Uw persoonlijke wensen, gecombineerd met onze betrokkenheid en gedrevenheid maakt dat wij elk project tot een goed einde zullen brengen.

 

Naast een eigen bedrijfsgarantie van de erkende installateur, krijgt u bij ons ook nog eens Uneto-VNI branche verzekerde garantie!

Missie

 

 

Onze missie is het leveren van excellent vakwerk op het gebied van loodgieterswerk, cv, sanitair, elektra en duurzame energie. Onze klanten waarderen ons en kennen ons als het vertrouwde adres in Woudenberg en omgeving voor kwaliteit en klantgerichtheid. Ons alles-in-één concept heeft voor hen duidelijke meerwaarde.

Visie

 

 

Onze visie is dat wij door ons totaalaanbod (alles-in-één concept) autoriteit zijn in de zakelijke en particuliere markt in de wijde omtrek van onze winkel. Onze veelzijdigheid is bekend en wij vinden voor elke uitdaging een passende oplossing.

Kernwaarden

 

 

Installatiebedrijf G. Hek zoekt altijd naar de beste oplossingen voor haar klanten.

Onze kernwaarden kwaliteit, degelijk, service en garantie brengen wij dagelijks in de praktijk.

Historie
 

De heer G. Hek begon zijn eenmanszaak op 24 juli 1974 aan de P. Potterlaan in Woudenberg. Sindsdien is er veel veranderd. Het bedrijf is inmiddels al ruim 25 jaar gevestigd op de Zegheweg en uitgegroeit tot een compleet installatiebedrijf met ruim 20 medewerkers. Samen met zoon Robert, runt de heer Hek nog steeds vol passie zijn bedrijf. Vakmanschap, bevlogenheid en service staan vanaf de eerste dag hoog in het vaandel.

 

De heer G. Hek is trots op zijn bedrijf: "Door onze jarenlange ervaring en vakkennis vindt u bij ons alles onder één dak: van loodgieter tot elektricien en van tegelzetter tot stucadoor! Wij zijn een totaalinstallateur en kunnen onze klanten op vrijwel elk denkbaar gebied van dienst zijn. Niets is te gek."

 

Van eenmanszaak tot erkend totaalinstallateur