033 - 286 3002
info@hek-sanitair.nl

Downloads & documentatie

CV ketel brochures

Nefit Trendline Aquapower II Plus HRC25

Nefit Trendline Aquapower II Plus HRC30

Nefit Topline Aquapower II HRC 25 CW5

Nefit Topline Aquapower II HRC 30 CW5

Nefit Topline Aquapower Plus II HRC25 CW6

Nefit Topline Aquapower Plus II HRC30 CW6

Nefit Topline Aquapower II HRC45 CW6

Thermostaten brochures & handleidingen

Nefit Moduline 300

Nefit Moduline 100

Aanvraag van F. Straathof

Aanvraag van S.P. Heger

Missie

 

 

Onze missie is het leveren van excellent vakwerk op het gebied van loodgieterswerk, cv, sanitair, elektra en duurzame energie. Onze klanten waarderen ons en kennen ons als het vertrouwde adres in Woudenberg en omgeving voor kwaliteit en klantgerichtheid. Ons alles-in-één concept heeft voor hen duidelijke meerwaarde.

Visie

 

 

Onze visie is dat wij door ons totaalaanbod (alles-in-één concept) autoriteit zijn in de zakelijke en particuliere markt in de wijde omtrek van onze winkel. Onze veelzijdigheid is bekend en wij vinden voor elke uitdaging een passende oplossing.

Kernwaarden

 

 

Installatiebedrijf G. Hek zoekt altijd naar de beste oplossingen voor haar klanten.

Onze kernwaarden kwaliteit, degelijk, service en garantie brengen wij dagelijks in de praktijk.

Historie
 

De heer G. Hek begon zijn eenmanszaak op 24 juli 1974 aan de P. Potterlaan in Woudenberg. Sindsdien is er veel veranderd. Het bedrijf is inmiddels al ruim 25 jaar gevestigd op de Zegheweg en uitgegroeit tot een compleet installatiebedrijf met ruim 20 medewerkers. Samen met zoon Robert, runt de heer Hek nog steeds vol passie zijn bedrijf. Vakmanschap, bevlogenheid en service staan vanaf de eerste dag hoog in het vaandel.

 

De heer G. Hek is trots op zijn bedrijf: "Door onze jarenlange ervaring en vakkennis vindt u bij ons alles onder één dak: van loodgieter tot elektricien en van tegelzetter tot stucadoor! Wij zijn een totaalinstallateur en kunnen onze klanten op vrijwel elk denkbaar gebied van dienst zijn. Niets is te gek."

 

Van eenmanszaak tot erkend totaalinstallateur