033 - 286 3002
info@hek-sanitair.nl

Geberit Douche WC

Geberit AquaClean reinigt uw onderlichaam met een aangename, warme douchestraal. De productlijn biedt voor elke wens en elke woning het perfecte model – van een stijlvol vormgegeven compleet systeem tot een toiletzitting die gemakkelijk op een bestaand closet kan worden gemonteerd. Afhankelijk van het model zijn er naast de aangename douchestraal nog andere verwenfuncties beschikbaar.

Geberit Aquaclean Mera

Een douchewc die in elke badkameromgeving past en boordevol revolutionaire technologie zit. Geberit AquaClean Mera is een meesterwerk dat staat voor het genieten van comfort en luxe. De WhirlSpray douchetechnologie zorgt voor een grondige en aangename reiniging met een snelle en continue toevoer van warm water. Extra kenmerken omvatten de gepatenteerde TurboFlush spoeltechnologie, een oriëntatielicht, een wc-deksel die automatisch open en dicht gaat, een wc-zitting met geïntegreerde verwarming en geurzuivering.

Naast de standaard afstandsbediening is er voor de Geberit AquaClean Mera ook een bedieningspaneel voor wandmontage beschikbaar. Het bedieningspaneel kan op elke gewenste plek worden geïnstalleerd en aan de wand worden geschroefd of gelijmd, zonder dat er een aansluiting nodig is. De belangrijkste douchewc functies kunnen eenvoudig bediend worden. 
Ook in de ontwerpfase hoeft er geen rekening te worden gehouden met het bedieningspaneel, omdat het op batterijen werkt en via bluetooth op de douchewc functies is aangesloten.

Hoe werkt de Geberit Aquaclean Mera

Geberit Aquaclean Sela

Geberit AquaClean Sela overtuigt door zijn strakke design en past altijd subtiel in elke badkamer. Met een druk op de knop reinigt hij uw onderlichaam met een lichaamswarme, tedere, luchtige douchestraal. De intensiteit van de waterstraal kan in vijf standen worden geregeld en de oscillerende douche zorgt voor een bijzonder weldadig effect. 

Productkenmerken

 • Onzichtbare technologie
  Geberit AquaClean Sela ziet eruit als een normale wc.
 • Sober design
  Een creatie van de bekende designer Matteo Thun.
 • Aangename douchestraal
  De tedere, luchtige douchestraal zorgt voor pure hygiëne.
 • Ergonomisch vormgegeven zitting
  De toiletzitting werd optimaal vormgegeven voor de gebruiker.
 • Eenvoudige bediening
  De bediening is eenvoudig.
 • Gebruikersdetectie en energiespaarmodus
  Het water wordt alleen opgewarmd na detectie van een gebruiker.
 • Eenvoudig schoon te maken
  Een ontwerp en oppervlak dat gemakkelijk kan worden schoongemaakt.

Hoe werkt de Geberit Aquaclean Sela