033 - 286 3002
info@hek-sanitair.nl

Elektra

Een degelijke elektriciteitsinstallatie in uw huis of bedrijf zorgt ervoor dat er op de juiste plek elektriciteit geleverd wordt in een betreffende ruimte. Dit is hedendaags niet meer weg te denken en daarom is het van belang dat hier een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf voor ingeschakeld wordt. Bij ons bent u zeker van geclassificeerd personeel dat voor u aan de slag gaat. De werkzaamheden lopen uiteen van het plaatsen van de gehele elektriciteitsinstallatie bij nieuwbouw of verbouw, het onderhoud hiervan maar ook kleine aanpassingen bij renovatie behoren hiertoe.

Alle drie de fases: zwakstroom-, sterkstroom- en krachtstroominstallaties zijn door ons vakkundig personeel te installeren. Weet u niet welke elektriciteitsbehoefte uw bedrijf of woning heeft dan kunt u contact opnemen met ons. Wij ontwerpen een op maat gemaakt plan waarin de juiste installaties voorgeschreven worden. De installatie wordt conform NEN-1010 Veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties uitgevoerd, zo bent u zeker dat de kwaliteit gewaarborgd is. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Particulieren nieuwbouw en verbouw

G. Hek Sanitair & Installaties verzorgt de plaatsing van elektriciteitsinstallaties bij particulieren. Wij doen dit zowel bij nieuwbouw woningen als bij de verbouwing of renovatie van bestaande woningen. Om ervoor te zorgen dat het eindresultaat in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet, gaan we eerst met u aan tafel zitten om een plan op papier te zetten. Op welke punten heeft u behoefte aan verlichting? Waar vindt u het prettig om stroompunten te hebben? Met welke zaken moet er rekening worden gehouden? Onze elektra specialisten kunnen u tevens van een deskundig advies voorzien. Pas als we alles helder hebben, gaan we voor u aan de slag.  

Domotica: KNX Gecertificeerd, Digital STROM Gecertificeerd

Steeds meer huishoudens maken gebruik van domotica, oftewel het toepassen van elektronica en netwerken voor het automatiseren van processen in en om het huis, ten behoeve van het wooncomfort, de veiligheid en energiebesparing. Denk bijvoorbeeld aan temperatuursensoren die de verwarming regelen en zorgen dat deze zich automatisch uitschakelt wanneer iedereen de woning heeft verlaten, tuinverlichting die aan gaat wanneer er iemand in de buurt komt, of ramen die automatisch opengaan bij een CO2 alarm. De mogelijkheden zijn eindeloos! G. Hek Installaties & Sanitair heeft veel ervaring op het gebied van domotica en is u graag van dienst. Wij zijn KNX en Digital STROM gecertificeerd en kunnen u tevens van een deskundig advies voorzien.