033 - 286 3002
info@hek-sanitair.nl

Actie bij Hek Sanitair

 

Krijg tot €450,- retour bij aankoop van een of meerdere Nefit actieproducten!

Wie dit najaar bij Hek Sanitair zijn cv-ketel vervangt, verduurzaamt of overstapt op 100% duurzaam bespaart niet alleen geld, maar krijgt ook € 100,- tot € 450,- retour van Nefit!

Met de nieuwe generatie van Nefit bent u klaar voor de toekomst. Van 1 oktober 2017 tot en met 31 december 2017 ontvangt u bij aankoop van Nefit HR-toestellen en duurzame oplossingen tot maar liefst € 450,- retour. U kunt na aankoop van een of meerdere actieproducten zelf uw retourbedrag opvragen via de website van Nefit

Bekijk hier de actievoorwaarden

De actieproducten

Nefit HR ketels
Nefit Easy thermostaat
€ 50,- retour
Nefit HR ketels
Nefit HR ketels
€ 100,- retour
Nefit HR ketels
Nefit SolarLine Zonneboilersystemen
€ 150,- retour
Nefit HR ketels
Nefit Zonnestroom PV-systemen
€ 150,- retour
Nefit HR ketels
Nefit VentiLine warmtepomp
€ 150,- retour
Nefit HR ketels
Nefit EnviLine warmtepompen
€ 150,- retour
Nefit HR ketels
Nefit EnviLine TowerSolar warmtepomp
€ 300,- retour

Heeft u vragen over deze actie? Neem dan gerust contact met ons op!

Missie

 

 

Onze missie is het leveren van excellent vakwerk op het gebied van loodgieterswerk, cv, sanitair, elektra en duurzame energie. Onze klanten waarderen ons en kennen ons als het vertrouwde adres in Woudenberg en omgeving voor kwaliteit en klantgerichtheid. Ons alles-in-één concept heeft voor hen duidelijke meerwaarde.

Visie

 

 

Onze visie is dat wij door ons totaalaanbod (alles-in-één concept) autoriteit zijn in de zakelijke en particuliere markt in de wijde omtrek van onze winkel. Onze veelzijdigheid is bekend en wij vinden voor elke uitdaging een passende oplossing.

Kernwaarden

 

 

Installatiebedrijf G. Hek zoekt altijd naar de beste oplossingen voor haar klanten.

Onze kernwaarden kwaliteit, degelijk, service en garantie brengen wij dagelijks in de praktijk.

Historie
 

De heer G. Hek begon zijn eenmanszaak op 24 juli 1974 aan de P. Potterlaan in Woudenberg. Sindsdien is er veel veranderd. Het bedrijf is inmiddels al ruim 25 jaar gevestigd op de Zegheweg en uitgegroeit tot een compleet installatiebedrijf met ruim 20 medewerkers. Samen met zoon Robert, runt de heer Hek nog steeds vol passie zijn bedrijf. Vakmanschap, bevlogenheid en service staan vanaf de eerste dag hoog in het vaandel.

 

De heer G. Hek is trots op zijn bedrijf: "Door onze jarenlange ervaring en vakkennis vindt u bij ons alles onder één dak: van loodgieter tot elektricien en van tegelzetter tot stucadoor! Wij zijn een totaalinstallateur en kunnen onze klanten op vrijwel elk denkbaar gebied van dienst zijn. Niets is te gek."

 

Van eenmanszaak tot erkend totaalinstallateur